Despre mine..

Salutare, tuturor!

Numele meu este Carmen, sunt o mămică de două fetiţe, Sara (7 ani) şi Natalia (1 an). Am 33 de ani, iar în momentul de faţă sunt în concediu de creştere a puiului cel mic. Sunt un om normal, cu bune şi rele, cu calităţi şi defecte, cu trăiri, emoţii, frici, şi un suflet plin cu iubire de dăruit.

De când mă ştiu îmi place să citesc, să mă informez, să ascult istorisiri reale ale oamenilor. Mai ales de când am devenit mamă! Acum 7 ani, o dată cu venirea pe lume a Sarei, orizonturile, percepţiile şi priorităţile mi s-au schimbat. Temerile, frământările şi întrebările au luat locul stării de relaxare. Nici acum, la al doilea copil nu pot spune că mă bazez pe experienţa anterioară, deoarece sunt atât de diferite mândrele mele.

“Între mămici” îmi doresc să fie locul unde viitoarele mame, cele cu unul, doi, trei, patru sau mai mulţi copii, sau chiar aspirantele la “profesia” de mamă, să găsească sprijin, răspuns la întrebări, îndrumări către persoane avizate să ofere ajutorul necesar, să se poată plânge fără a fi “etichetate” sau a se simţi incomod, să se regăsească, să găsească inspiraţie şi empatie, să simtă că a fi MAMĂ este cel mai minunat lucru cu care au fost binecuvântate.

Îmi doresc să vă am alături în această călătorie!

Vom dezbate subiecte precum concepţia, perioada celor 9 luni de sarcină, primii ani acasă cu bebe, diversificare, dar şi cum ne revenim fizic şi emotional după sarcină/sarcini, relaţia cu soţul/iubitul înainte şi după bebe, alimentaţie, alăptare, vom împărtăşi experienţe personale, ne vom încuraja şi.. nu vom uita că suntem pentru pruncii noştri SUPEREROI!

Cu bine,

Carmen

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s