Masaj cu năbădăi

Știm cu toții că stresul și viața trăită în grabă ne obosesc atât psihic cât și fizic. De aceea, e bine uneori să ne mai „destresăm” cu mijloacele pe care le avem la îndemână fiecare. 😁

Se deschisese recent la noi în oraș un salon de masaj cu specific chinezesc. Auzisem că și personalul e trăinuit în ale masajului de prin China.

Așa că, am mers acolo și am fost întâmpinată de o fetișcană micuță, cu ochii alungiți, firavă, dar și foarte drăguță. Am plătit o ședință de masaj💆‍♀️. Da, masajul e genial atunci când ai nevoie de relaxare și să elimini tensiunile acumulate. Mi-am zis: „după două ore (căci daa, prinsesem mega ofertă, la o oră plătită, primeai una gratis!) de frământat o să mă simt fix ca fii-mea aia mică: full of energy”. 🤩

M-a întrebat domnișoara respectivă ce fel de masaj îmi doresc, i-am explicat că vreau un masaj de relaxare deoarece ma simt foarte încordată. Am urmat-o apoi într-o cameră unde mirosea numai a mosc, a uleiuri care mai de care mai aromate, de mă întrebam dacă nu cumva o să ies drogată de acolo.. era o masă de masaj în mijlocul camerei, lumină cât să-ti zărești umbra, muzică de relaxare în surdină, prosoape din acelea de calitate gen Ikea, mănuși speciale. Eram nerăbdătoare să trecem la ritualul de „destresare” și eliminare a demonilor ce-mi acaparaseră fiecare mușchi din corp.

În timp ce închide ușa (ce era mai mult un paravan rulant), îmi spune: „dezbracă-te!”. Mă dezbrac. Rămân în sutien si chilot. Mi-a făcut un semn să-mi dau jos sutienul și să urc pe masă. Ei bine, femeie fiind, n-am avut nicio reținere.

M-am așezat pe masă. Mă unge cu ulei. Închid ochii. Eram deja cu mintea în Thailanda. Apoi, nenorocirea s-a năpustit asupra mea..

Acele mânuțe mici, de făptură gingașă și firavă, s-au dovedit a fi pe spatele meu ca mâinile lui Moroșanu. 😨 Nu știam cine mă masează, dar cu siguranță nu era acea domnișoară ce m-a întâmpinat zâmbitoare.

Mă simțeam ca într-un meci de K1. Mi-a înfipt cotul în spate de am rămas fără aer, jur! Mă frământa așa cum face fii-mea aia mare cu plastilina.

Mă tot întrebam, ce naiba se petrece?? Unde dracului am ajuns?? 🙈🙊 Am încercat să ridic capul să întreb ceva, dar efectiv mi l-a împins la loc și mi-a zis să mă relaxez. Să mori tu?! Și.. cam cum să fac asta? 😳

Avea niște mișcări tare ciudate. Le simțeam pe spate de parcă m-ar fi masat Edward Mâini-de-foarfecă, cu excepția că în loc de lame, ea avea cărămizi.

La un moment dat, s-a urcat pe masa de masaj și a început să mă balanseze de pe o parte pe alta, de parcă eram o barcă.

Asta fusese partea care mi-a pus capac. Dar mi-a fost prea teamă să zic ceva, pentru că: a) n-am vrut să fiu nepoliticoasă, b) îmi era frică, mă gândeam că dacă așa face cu mâinile, nu aș vrea să aflu cum îi este lovitura de picior, c) a fost o senzație ciudată, dar care mă făcuse să mă simt bine.

Apoi, s-a mutat pe partea de jos a spatelui. Lucrurile păreau să se petreacă în direcția bună, până a început să mă zgâlțâie la propriu, de parcă aveam un cutremur intern. Nu știu dacă i se părea amuzant să mă vadă așa, sau era o metodă terapeutică, dar.. oricum, totul era o nebuloasă pentru mine.

Totul a fost oarecum rezonabil, până în momentul în care a trecut la mușchii fesieri. A murmurat ea ceva legat de chiloții mei, dar până să apuc să zic „ce?”, am simțit cum i-a smuls efectiv. Îmi treceau o mie de gânduri negre prin cap, nu știam cum să reacționez. Asta, până când a început să-mi toace fundul de parcă toca zarzavatul pentru ciorbă.

Apoi, s-a așezat la propriu pe mine, cu genunchii între omoplați, de mi-au trosnit și oasele ce nu am știut vreodată că le am.

Dar nu pot să mint, a fost și o senzație de relaxare, una peste alta, de parcă îmi repusese totul la loc, în modul acela intens la care nu m-aș fi așteptat vreodată.

S-a dat jos, și mi-a zis: „am terminat! Cum sunteți? Vă simțiți mai relaxată?”

Eram buimacă, nu știu dacă i-am răspuns.. mă tot întrebam: ce naiba a fost asta?? Dar mă simțeam, într-adevăr, mai relaxată.

Am ieșit răvășită și m-am îndreptat spre mașină, unde soțul meu, vizibil uimit, mă întreabă: „ești bine, draga mea?!”

Acum, în nebunia mea, cred că aș repeta experiența.. doar că, s-a închis salonul. Nu înțeleg de ce?! 🤷‍♀️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s