Îmi place să fiu singură uneori – Între Mămici

Uneori îmi place să fiu singură..
Lucrul ăsta mă ajută să-mi fac un „recharge” câteodată. Mai mult decât atunci când sunt într-un grup de prieteni.. mai mult decât a fi oriunde altundeva..

Bineînțeles că în familia mea găsesc locul în care reușesc să-mi reîncarc bateriile, să-mi umplu inima cu dragoste și să mă bucur de fiecare clipă alături de copiii mei, de soțul meu.. dar, chiar și așa, sunt momente în care simt că nu mă pot ajuta ei cu ce am eu nevoie..

Îmi place să fiu în mijlocul oamenilor, să râd, să glumesc, să socializez.. iubesc oamenii, iubesc viața. Nu sunt o fire timidă, nu ratez lucrurile vesele și pline de energie. Dar, după toate astea, simt nevoia să rămân singură, eu cu mine, cu gândurile mele, cu liniștea mea, pentru a-mi reîncărca bateriile.

Îmi place să fiu și singură, iar uneori iubesc acest mod în care eu reușesc să mă ascult pe mine, să mă aud, să-mi încarc sufletul și să-mi descarc mintea.

De aceea, nu mă simt singură stând acasă fără nimeni pe lângă mine: copii, soț..

Pot să mă simt bine, să fiu liniștită, stând singură, fără să simt nevoia de a avea pe cineva lăngă mine. Nu îmi amintesc ultima dată când am simțit că mă plictisesc. Iubesc sentimentul acela de independență, de a face lucrurile când vreau, cum vreau.. dar câteodată mi se întâmplă să nu vreau să fiu așa.

Dar am momente în care simt că a fi înconjurată de oameni mă secătuiește de energie..

De aceea, îmi iau timp pentru mine, pentru gândurile mele, pentru a-mi odihni mintea, pentru a mă asculta eu pe mine și pentru a mă organiza in tihnă. Asta nu înseamnă că sunt rea, individualistă sau egoistă. Nu mi se pare că a vrea să fii singur te transformă într-un om egoist sau rău. Suntem diferiți, de aceea avem nevoi diferite. Simt cum, după ceva timp în care sunt singură, devin o soție mai calmă, mai tandră, o mamă mai răbdătoare, mai liniștită, mai bună..

Nu mă simt vinovată de acest lucru, ba mai mult.. soțul meu mă susține, mă încurajează și știe că doar el m-ar suporta așa cum sunt 😁 ei, de-aia îl ador eu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s