Tragedia Alexandrei din Caracal este de fapt tragedia noastră, a tuturor.. – Între Mămici

2019. Caracal. 112. O copilă speriată, violată, sechestrată, legată cu sârmă. Cere ajutorul disperată celor ce ar fi trebuit să o salveze. Să-i salveze viața!! Ce s-a întâmplat?

Copila a murit în timp ce poliția cu tot alaiul păzeau poarta celui ce-i devenise călău. Monstrul a chinuit-o ore întregi, poliția știa ce i se întâmplă, dar pentru că o bucată de hârtie zice unor politiști să nu fie oameni, copila a murit. De ce? Cine va fi tras la răspundere pentru asta? Cine va plăti? Cine este criminalul: monstrul care a violat-o și a omorât-o? Statul cu birocrația? Nepăsarea poliției? Cine îi va face dreptate Alexandrei?

Sunt mamă și eu.. de 2 fete. Și numai gândul la mama Alexandrei îmi sfâșie sufletul. Ce e în inima acelei mame? Ce-i spui, tu, statule, acelei mame care și-a pierdut copila pentru totdeauna?? Iartă-ne, mamă de înger, că suntem lași! Condamnă-ne! Merităm să fim huliți pentru că nu am făcut mai mult..

Toți acei polițiști care se aflau în fața casei unde s-a petrecut monstruozitatea, și auzeau când copila striga „Lasă-mă, că mă omori!”, au copii??

Este peste puterea mea de a înțelege așa ceva.. nu pot concepe că este reală această tragedie. Deschid televizorul și am senzația că peste tot rulează același film horror. Am senzația că văd scene din cărțile lui Tudorel Butoi, pe care făceam analiză în facultate, și eram oripilată..

Acum un an, am apelat la serviciile 112, unde am solicitat ajutorul. Mai jos am povestit întâmplarea petrecută anul trecut.

După sesizarea facută am primit și răspuns. Știți care? Evident că știți: poliția a respectat protocolul, iar noi, pentru că nu am fost tâlhăriți sau omorâți, nu am adus filmări/probe omologate de ei (Poliția Română) nu prea suntem victime.

Aici găsiți articolul apărut în ziarul Adevărul la 3 zile după incident.

A doua zi după incident, o echipă a postului România TVa pățit fix ce am pățit noi tot în Țăndărei (au mers acolo pentru a investiga cazul nostru), doar că în timpul zilei (culmea!).. răspunsul la sesizarea făcută de ei? Același ca și răspunsul primit de noi.

Suntem pierduți! O țară fără legi, fără poliție, fără justiție, fără dreptate, fără spitale, fără bun simț, fără educație, fără nimic bun! Suntem fără viitor!

Mă doare inima, mă doare sufletul, mă doare tot și-s scârbită de atâta rău și nepăsare. Când dracului ne-om trezi și-om face ceva să stârpim molima asta??

(Poliția Română văd că s-a „reprofilat” pe organizări evenimente matrimoniale. Cereri în căsătorie.. nu m-ar mira să aud că organizează coregrafii pentru nunți, botezuri. Mascații vor lua mireasa de acasă, șeful de post aranjează invitații la mese, purtătorul de cuvânt e solist principal, cei de la criminalistică servesc la mese, iar locala debarasează și spală vasele. Aici vom ajunge oare?? 🤬🤬🤬)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s