(P) Cum ne antrenăm organismul și sistemul imunitar, atât noi cât și copiii, indiferent de sezon?

De când am devenit mamă, am început să acord o atenție mai mare hranei, de aceea încerc să cumpăr alimente de bună calitate, pe cât se poate cât mai puțin (sau deloc) atinse de chimicale și alți crocobauri. Dar, nu este suficient! Un sistem imunitar echilibrat, care ,,luptă” cu virusurile și bacteriile, care ne apără împotriva dezvoltării bolilor, trebuie susținut cu produse de înaltă calitate.

PropoGrip OMNIMUN (un produs marca Hyllan Pharma) este alegerea mea – o alegere corectă, informată și eficientă pentru echilibrul sistemului imunitar. De ce zic acest lucru? Ei bine, PropoGrip OMNIMUN este un produs de nouă generație, cu o formulă complexă și unică pe piața farmaceutică din România, cu efecte imunostimulatoare dovedite clinic:
Beta-glucan (sub forma comolexului activ brevetat Wellmune®️)
Vitamina C (1000 mg)
Tinctura de propolis
Zinc, Seleniu și Vitamina B2


PropoGrip OMNIMUN este recomandat atât preventiv, pentru consolidarea sistemului imunitar, dar și în fazele acute ale răcelii și gripei, pentru diminuarea inflamației căilor respiratorii superioare, a severității simptomelor și a duratei afecțiunilor, favorizând eliminarea mai rapidă a virusului din organism.
După o cură de 10 zile, vă spun că am renunțat la a doua cafea de la prânz.. nu mă mai sint atât de epuizată, și am un alt tonus. Chiar aveam nevoie în această perioadă 😉

Că tot veni vorba de energie, de epuizarea pe care am simțit-o acut în ultima perioadă, aș vrea să vă vorbesc despre un alt produs minunat, tot marca Hyllan Pharma, un produs care, datorită combinației sale unice de ingtediente, reprezintă cea mai complexă formulă de Magneziu și Vitamina B6, îmbunătățită cu lăptișor de matcă și Vitamina CApiMag.

După o cură de 10 zile cu ApiMag, starea de oboseală s-a atenuat considerabil, nu m-am mai simțit extenuată, energia a revenit, insomnia a dispărut.. este un ajutor de nădejde atunci când aveți perioade agitate, școală online, activități non-stop cu copiii, task-uri la birou.

Ca părinte, așa cum spuneam la început, îmi doresc să îmi protejez copiii, mai ales în această perioadă uricioasă, când nu știi în ce codru îndepărtat să-i mai duci pentru a zburda în voie fără să intre în contact cu alte persoane.. nu se prea poate, cel puțin nu la noi. Nu avem propriile bule în care să ne izolăm, așa că, am găsit soluția care oferă copilelor mele resursele necesare pentru asigurarea unui sistem imunitar consolidat: Refflor Choco.
Este un trio absolut delicios pentru imunitate:
Vitamina D3 – stimulează imunitatea și contribuie la sănătatea sistemului muscular și osos
Bifidobacterium Lactis HNO19 – probiotic premium
Ciocolată 😉 ingredientul delicios de care fetele mele sunt tare încântate 🤤
După primele 5 zile de administrare, cea mică și-a reglat tranzitul, iar copila cea mare în sfârșit mănâncă 😜 de ceva vreme nu mai avea poftă de mâncare și chiar începusem să-mi fac griji. Așadar, pe lângă multe fructe și legume proaspete, copilelor le dau și ,,ciocolată” sănătoasă zilnic. Refflor Choco – un trio delicios pentru imunitate!

Vă invit să le testați și voi! 😉
Sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s