(P) Noul Fairy Extra+ sau cum să speli vasele fără efort cât ai bate din palme | Între Mămici

Nu îmi place să spăl vase! Aia e, o zic de la început. Mi se pare că a sta și a freca vasele după ce ai gătit o zi întreagă și oricum ai stat ceasuri bune în bucătărie este un mare chin, o pedeapsă chiar 😁. De când cu pandemia, statul acasă a venit cu o nouă provocare: mâncare mai multă, gătit mai des, mai diversificat (de voie, de nevoie), rețete noi.. 🤦‍♀️ uneori doar ca să ne ținem mintea ocupată.

Este drept că, preparatele pe care altă dată le făceam pe cont propriu (friptură de vită cu sos la cuptor, pește la grătar, cornuri cu gem, supe cremă) acum le-am pregătit alături de soț și fete. Am transformat gătitul în activitate amuzantă 🙂. Numai că, ce să vedeți?! La final, la vase, nu prea mai era amuzant.. eram singură în fața unui morman de farfurii, crătiți, tăvi, pline de grăsime.. 🤦‍♀️ nu apucam să termin totul seara, trebuia să las vase la înmuiat pentru a doua zi. Deci, vasele nu se terminau niciodată!

Însă, de când am primit spre testare noile Fairy Extra+ de la prietenii BuzzStore, lucrurile s-au schimbat radical! 🤩

Fairy Extra+ spală vasele cu minim de efort, îndepărtează chiar și grăsimea dificilă, precum cea de pe grill, ori tava în care ai făcut pește la cuptor. Vă încurajez să încercați și voi noua formulă revoluționară Fairy Extra+ cu până la 50% mai rapidă în eliminarea grăsimii dificile, față de toate celelalte produse Fairy din România.

Noul Fairy Extra+

Noul Fairy Extra+ produce spumă de la început și continuă să o facă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. Fiecare picătură pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, astfel oconomisesc timp! Iuhuhu! Să vă zic și de aromele irezistibile 🤩

• Citrice 🍋🍊

• Liliac 💐

• Fructe de pădure 🫐🍓

În plus, Fairy România oferă câte o masă caldă, alături de Asociația O Masă Caldă celor care au nevoie, la fiecare produs Fairy Extra+ cumpărat! 😊 Minunat, așa-i?

Voi le-ați încercat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s