Gustări dulci și… sănătoase? Da! În articol găsiți soluția la îndemâna oricui și o super reducere până pe 30 aprilie! Grăbiți-vă! (P) | Între Mămici

Sunt mamă de aproximativ 10 ani. Tot de atunci încerc (cât pot!) să fiu un părinte echilibrat, să caut hrană de bună calitate, ferită de crocobauri, balauri, E-uri, coloranți, conservanți. Gustările pe care le ofer copilelor mele nu pot fi doar fructe și chestii home-made. Oricât aș încerca, îmi este imposibil să găsesc zi de zi timpul necesar să coc brioșe, checuri, cozonaci, plăcinte. Daaa, ale mele copile sunt devoratoare de dulciuri. Dar, ce copii nu sunt, oare?! Mai călcăm și strâmb, dar încerc să compensez cumva.

Bjorg a venit în ajutorul meu cu gustărele BIO delicioase, din cereale integrale, produse astfel încât să le ofere copilelor mele energia de care au nevoie pentru a se dezvolta. Gustările Bjorg sunt ideale pentru momentele de răsfăț atât ale fetelor, cât și ale noastre, adulții pofticioși ai casei. În plus, am ocazia, astfel, să le explic cât este de importantă o alimentație sănătoasă și să le arăt că putem îmbina plăcerea de a mânca ciocolată ori piureuri de fructe și să ne bucurăm și de gustări bio, fără conservanți, coloranți artificiali sau E-uri. Nu mai zic de forma haioasă de animăluțe pe care o au biscuiții!
Indiferent că aleg Biscuiții BIO cu cereale glazurați cu ciocolată cu lapte Bjorg, Batoanele BIO cu cereale și ciocolată ori cereale și ciocolată cu alune, sau Bărcuțele Bio cu cereale și dulceață de caise, am certitudinea că ofer copilelor mele gustări bio, sănătoase, fără coloranți, conservanți, fără ulei de palmier ori arome adăugate. Deci, gustări BIO, delicioase și sănătoase. Ce-mi pot dori mai mult?

În plus, dacă doriți să testați delicioșeniile de care v-am zis mai sus, până pe 30 aprilie intrați pe site-ul http://www.nutrivita.ro și folosiți codul BJORG20 pentru a putea beneficia de 20% reducere la gama pentru copii Bjorg – Micuții Curioși. Iuhuhu! Să avem poftă, zic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s