Cum îmi mențin hainele curate și salvez factura la curent electric? Mă salvează Persil Deep Clean | Între Mămici

În zilele însorite, vremea frumoasă de afară parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii, să te joci cu cei mici sau să te relaxezi pe iarbă la soare. Astfel, este inevitabil că hainele noastre se vor murdări şi chiar se vor păta mai des.
Dar, acest lucru să stea în fața bucuriei copiilor de a explora și de a se distra? În niciun caz!

Prietenul meu de nădejde este noul Persil DEEP CLEAN Active Fresh.
Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor. Iuhuhu! Haine curate și economie la facturi!
În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Nu îți fie frică să îți schimbi obiceiurile în legătură cu spălatul hainelor! Este simplu – cu Persil Gel poți fi și eficient și ecologic. Nu uita ca nu este nevoie să usuci hainele în uscător când este cald afară. Scoate hainele afară și lasă-le să se usuce la aer ☀️
Indiferent dacă iubești capsulele sau dacă rămâi loial detergentului lichid, Persil îți curăță hainele eficient și elimină petele!
Voi l-ați încercat? Sunt curioasă ce tip de detergent folosiți voi acasă: capsule, gel sau pudră?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s