(P) Barnängen – Răsfăț pentru piele

În noua campanie BUZZStore am descoperit produsele de îngrijire a corpului Bernängen, care reprezintă amestecul optim dintre știință și natură datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală. 😍

Oferă cea mai bună protecție a pielii cu ingrediente de inspirație nordică ce evidențiază frumusețea autentică.

BarnangenStockholm este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, ce oferă pielii o îngrijire echilibrată lăsând-o catifelată, combinând o textură ușoară cu o plăcere senzorială desăvârșită.

# Revigoreaza-ti corpul cu crema de dus Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Salbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Aceasta este special concepută pentru pielea foarte uscată, pentru a o hidrata și catifela. Îți oferă îngrijire delicată, protejând echilibrul natural al pielii.

# După duș, răsfață-te cu loțiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid și hrănește pielea foarte uscată pentru o hidratare de lungă durată, datorită formulei cu Ulei de Trandafir Salbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

# Incheie-ți ritualul de îngrijire cu balsamul de corp Oil Intense. Acest produs esențial de înfrumusețare conține Ulei de Trandafir Sălbatic și ingredientul Cold Cream ce acționează ca un scut în timp ce se absoarbe rapid in piele. Hraneşte în profunzime pielea uscată, combinând o textură ușoară cu o plăcere senzorială desăvârșită.


M-a cucerit definitiv balsamul de corp Oil Intense ce conține Ulei de Trandafir Sălbatic și ingredientul Cold Cream. Nu este deloc gras și nu-ți simți pielea încărcată! Este senzațional! 🥰#BUZZBarnangen
#BarnangenRomania
#BarnangenBeauty
#ScandinavianMuse
#LOVEBarnangen❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s